Samosvej 14, Hårup, 8530 Hjortshøj

1-plans villa med dejlig beliggenhed og genvindingsanlæg

1-plans villa med dejlig beliggenhed ud til åbne marker for enden af blind vej. Ca. 20 min. kørsel fra Århus og Randers.

Området
5 min. gang til skole/børnehave/vuggestue og bybus næsten til døren. Idrætshal ved skolen hvor den lokale idrætsforening udbyder forskellige sportsgrene. Handlemuligheder i nabobyen Mejlby der næsten er sammenvokset med Hårup og forbundet af stisystem. Gode tilkørselsforhold til motorvej.

Huset
I sælgers ejertid er der installeret genvindingsanlæg, hvilket har stor betydning for indeklimaet. Desuden reguleres indetemperaturen, således at der om sommeren ikke vil være væsentlig varmere indenfor end ude. Skorsten er fjernet over tagniveau.
Dejlig ugenert have. Redskabsrum.

Indretning
Indeholder: Entré med garderobe, gæstetoilet med lyseblå retrofliser og bryggers med vaskesøjle. Flot køkken med IKEA elementer - godt og arbejdsvenligt indrettet - i åben forbindelse med alrum der igen er i åben forbindelse med opholdsstue, hvorfra der er udgang til skøn sydvendt terrasse. Desuden soveværelse med skabsvæg, 2 værelser og dejligt badeværelse med stor bruseniche og nyere bordarrangement.

2 garager der pt. bruges til opbevaring.