Ketting Parkvej 18, 8462 Harlev J

Flot 1-plans rækkehus med udsigt

Superflot rækkevilla på 104 m2 med carport og udhus. Huset, der er opført i 2008, har en af de bedste beliggenheder i bebyggelsen. Sælger har højnet standarden på boligen med tilkøb i bl.a. køkken og badeværelse, og huset står meget velholdt og indflytningsklart.

Indretning
Indeholder: Entré, dejligt brusebadeværelse samt bryggers med vaskesøjle. Stort soveværelse med skabsvæg med skydelåger samt flot køkken med skuffeelementer på alusokkel. Køkkenet er i åben forbindelse med stor stue (mulighed for ekstra værelse), og stuen har saksespærskonstruktion, hvilket giver en skøn rumfornemmelse. Fra køkken og stue er der udsigt til skov, marker samt Århus Ådal Golfbane, og fra stuen er der adgang til terrasse/have både foran og bagved huset. Desuden et dejligt værelse, der også har skabsvæg med skydelåger. Her er trægulve i alle opholdsrum og klinker i entre og vådrum. Huset har gulvvarme overalt, og der er kælet for detaljerne med bl.a. designerhåndtag på de indvendige døre.

Området
I området findes skole/børnepasning og dagligvarebutikker, og der er gode busforbindelser til bl.a. Århus ligesom der er motorvejstilkørsel lige i nærheden.