Ågårdvej 1, 8543 Hornslet

Meget velholdt 2-plans villa med god plads til familien.
Med en placering ca. 20 min. kørsel fra Aarhus og med kort afstand til både indkøb, transport og skole/børnepasning er Hornslet et populært valg for såvel den etablerede børnefamilie som for både yngre som ældre mennesker, hvilket giver et godt byliv.
Indretning
Den rummelige villa indeholder i stueplan: Entré og stort bryggers med god skabsplads og med vaske- og varmeinstallationer. Forstue med trappe til 1. sal, badeværelse, dejligt spisekøkken og skøn vinkelstue med brændeovn og med udgang til terrasse/have.
Værelsesafdeling med badeværelse og 3 værelser - de 2 i tilbygningen på 36 m2, der er opført i 2012. Denne afdeling af huset tilgåes både via forstuen og via bryggers, hvilket kan være praktisk, såfremt der er teenagere i huset.
Enkelte niveauforskelle, gulve med flotte italienske klinker og trægulve og gulvvarme i en stor del af boligen.
1. sal med dejlig stue med udgang til overdækket altan, 4 gode værelser og pænt badeværelse.
Dejlig have og hele 3 carporte. Brændeskur hvor der også er plads til cykler.
Området
Hornslet er en dejlig by med ca. 6.000 indbyggere. Her er kort afstand til skov og strand, gode transportmuligheder til både Aarhus og Djursland med bus og letbane samt kort afstand til motorvejstilkørsel. Her er desuden skole/børnepasning, lægehus,motionscentre, biograf og svømmehal. Handelslivet byder på dagligvarebutikker, apotek, Matas, dame-/herremode butikker m.m.
Ågårdvej 1, 8543 Hornslet
Ågårdvej 1, 8543 Hornslet
Ågårdvej 1, 8543 Hornslet
Ågårdvej 1, 8543 Hornslet

Vil du vide mere?